helgens härligheter

Kära läsare, nu har det varit helg och det ar ju alltid trevligt.

I lordags hade jag ledig dag for att dyka men det stalldes in i sista sekund pa grund av alldeles for mycket vind, vagor och strommar. Lite lagre i humoret stack jag tillbaka till piña for att se vad som skulle hittas pa dar. och ack sa fort det gick att fa upp humoret igen - det var dags for strand och gratis mat! Spannande som det lat sa hakade jag pa, vi akte ivag till byn Zapatengo for att deltaga en kortis pa "byfesten". Fint var det, och mat och ol.







I dag sondag hade vi vilodag sa begav oss efter en langsam och lugn morgon ivag till stranden for att nyttja lite sol med de goda vannerna, fiska och snorkla lite. Ingen snorkling blev det da havet fortfarande ar stressat och torrt som dom sager. Fiska gjorde just jag inte heller sa det blev till att branna sig lite i solen med de goda vannerna, och nagra av dessa fiskade och fick upp en fin liten firring.







Sa borjar aven den dagen leda mot sitt slut, ikvall blir det till att kaka ute (som faktiskt majoriteten av dagarna) och filmvisning pa en bar.
Imorgon ar det mandag och sista veckan pa Piña Palmera borjar.

hasta luego

RSS 2.0