SAN CHRISTOBAL OCH CHOKOMILK

Kära läsare, berattar inte allt for ofta om det vardagliga jobbet pa centret. Berattar vi overhuvudtaget om jobbet pa Piña?

Pa jobbschemat idag var cuidados och det tycker jag alltid ar ganska kul men idag var det mer an bara ganska kul. For idag ar det torsdag vilket innebar CHOKOMILK (chokladmilkshake TYP) pa restaurangen San Christobal.
Men idag var det heller inte vilken torsdag med chokomik som helst utan det var torsdag med chokomilk och Maras pojkvan och hans bil vilket ocksa ar extra kul. For med hjalp av honom och denna bil kan vi namligen ta oss till restaurangen pa annat satt an att ga, I BILEN alltsa. Det ar inte bara jag som tycker att det ar kul, det tycker ocksa PACO, en av ungdomarna i cuidados, som alltid far lyxen att sitta i shotgun med sina solglajjor och lyssna pa hog musik (rock) med vinden i haret (ar namligen en san dar bil med uppfallbart tak).

Sa glada for vi till San Christobal (som ligger en sisadar 500 m fran centret) och drack lite Chokomilk och vande sedan efter en timme tillbaka med bilen, glajjorna och musiken. en soft jobbdag skulle jag kunna kalla det.

Nu ar et dags for rullstolsbasket.

Hasta luego

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0