WE PLAYED POOL WITH THE LOCALS

Kara lasare, ett tag sen vi skrev nu men vi har ju fullt upp att njuta av livet, resa lite, festa lite, jobba lite, playa lite och sant soft. Sen har vi ocksa fullt upp med urinvags,- mag,- och fotinfektioner sa det har blivit lite forsummande av bloggen. men grat inte, strax kommer snart ett till inlagg och sen ocksa ett till ikvall om min dagsplan inte andras av nagon roligare handelse.

ok, here we go,

i torsdags sprang Sofia pa tva snubbar som hon tidigare pratat lite med sa vi bestamde oss for att dra till nat som kanske ar lite av en stammisbar for att spela lite biljard och sant. Spelade fint dar ett tag vid ett bord, sen kom det in typ 6 stora harda mexikanare med solglasogon i morkret sa da bytte vi snabbt och fint bord till ett annat nar det blev ledigt sa att herrarna fick roa sig i fred vid det bordet.

Vid bord nr 2 spelade vi aven ett tag och sen kom det 4 inte lika harda och stora mexikanare och en av dom greppade tag i triangeln man anvander for att placera upp bollarna. Forstod da ingenting men han sa "nu ar det min tur sen" sa det var val bara att acceptera det. Men da larde jag mig nagot nytt, det betydde inte att dom korde bort oss fran bordet for att vi var klantiga nog att inte halla i triangeln utan det betydde att vinnaren skulle mota honom nasta gang osv osv. Da maste ni forsta att dessa dudes ar ju locals sa dom vet ju hur man spelar... Fick lite pa ganksa ska mycket stryk av dom ska jag saga men ju mer mastarn av dom drack och pratade med Sofia desto samre spelade han. Tack Sofia, var bara en boll fran att vinna.

Pa torsdag blir det rematch, dom ar inte sa harda som dom ser ut dom dar lokalinvanarna.

P.s.
Dom dar snubbarna var btw ganska sa roliga sa vi tog semester en dag och stack ivag en helg till Oaxaca (staden) med dem. Bilder och info kommer ikvall (troligtvis)  STAY TUNED!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0