VI JOBBAR JU OCKSA HAR FAKTISKT LITE


Kara lasare, efter tre avbrutna forsok att skriva exakt detta inlagg gor jag nu mitt fjarde och sista. Dock kanske inte lika detaljeat som det allra forsta.

Det ar ju sa att jag och Sofia ar har och jobbar pa dagarna och det gor vi pa lite olika arbetsomraden. Nedan foljer bilder och forklaringar kring 3 av dessa.

HUERTA / MANTENIMIENTO
Innebar vaktmastarsysslor och stadning. Josefin (volontar fran Aland) och jag fick en dag syssla med rengoring av tanken for forvaring av vatten (ej drickbart) och reparering av lackande ror.







TALLER DE SENCABILICION (med reservation for stavfel)
Sofia for till ett stalle for att utfora en ovning dar man far testa pa att leva ett slag med lite olika typer av handikapp. Eftersom att jag inte var dar kan jag inte visa mer an bilderna, men stay tuned, for pa mandag (imorgon) ar det dags for oss volontarer att fa prova pa att jobba med detta en hel arbetsdag.







INTERVENCION TEMPRANA
Varje onsdag sa kommer familjer fran omraden i narheten for att leka/rehabilitera. Varje gang deltar minst tva volontarer och denna onsdag var det antligen min tur. Volontarernas uppgift ar att hitta pa en lek som ALLA kan leka, ALLA innebar de allra minsta anda upp till mammorna/papporna/far- och morforaldrarna. Detta ar valdigt kul, men en svar uppgift att tillfredsstalla alla. Dock sa lyckades vi bra med varan lek, draken och smurfarna - vill ni ocksa valdigt garna leka den sa fixar vi det dar nagon gang i juni.



Sofia, sjukgymnast pa Piña, klippandes och ritandes hus med nagra barn.



Helen, arbetare pa Piña, sokandes efter saker i sanden med barn.



Laura, volontar fran Sweich (?), lekandes med minstingarna och deras mammor.

Det fick bli allt for detta inlagg. Hasta luego.



P.S. Antligen fick jag fast odlan pa bild, om an en liten sadan. Den svarta flacken pa bilden ar ingangen till underlandet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0